Bestelling en leveringen

Op deze pagina vindt je alle informatie met betrekking tot bestellingen en levertijden over onze producten.
 

Bij Videnca willen wij ervoor zorgen dat onze klanten zo eenvoudig en duidelijk mogelijk geholpen worden bij het bestelproces. Doordat wij met verschillenden soorten leveranciers samenwerken proberen wij het beste kwaliteit te leveren over het gewenste product.

Wij verwerken de bestellingen binnen 24 uur en zodra het pakje is opgestuurd ontvang je een trackingnummer zodat je het pakje kunt volgen. De gemiddelde levertijd is van 7-14 werkdagen, afhankelijk van het verzendproces.

Wij werken direct vanuit de leverancier waardoor de wachttijd wat langer is op je bestelling. Juist hierdoor kunnen wij kosten besparen en de beste voordelige prijzen hanteren voor onze klanten. Daarnaast bieden we een uitgebreide selectie van kwalitatieve producten.

Levering tijdens niet thuis of bij het postkantoor
Indien een pakket geleverd wordt aan de deur of afgegeven wordt op een postkantoor heeft Videnca de kosten gemaakt om het pakket te leveren. Indien het pakket niet wordt aangenomen of niet opgehaald wordt van het postkantoor dan gaat dit automatisch retour richting de leverancier en zijn wij gerechtigd om €15 euro van het bedrag dat je retour krijgt, in te houden.

Defect en/of verkeerd product?
Wat vervelend! Helaas kan het voorkomen dat je product beschadigd raakt tijdens het transport of dat er een verkeerd product wordt geleverd. Hiervoor leveren wij de eerste keer altijd kosteloos een nieuwe pakketje en kunnen we helaas geen terugbetaling uitvoeren. Komt het de tweede keer defect aan? Dan betalen we je volledige aankoopbedrag terug.

Verloren pakket / teruggestuurde pakket?
In het geval dat een pakket verloren is gegaan of niet is afgeleverd als gevolg van een logistieke reden, zullen wij altijd een nieuw pakket verzenden voordat wij overgaan tot ons terugbetalings- en retourbeleid.ALTIJD GRATIS VERZENDING

De verzendkosten nemen wij in rekening bij elke bestelling!

Volg je bestelling

Na jouw bestelling kan je direct de Track en Trace volgen overal online. Zo kan je op ons Track en Trace pagina gemakkelijk je bestellingen volgen zodat je precies weet wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.

Klik hier om je bestelling te volgen >>>

Vragen over je bestelling?

Als je vragen hebt over het bestelproces/levertijd of heb je eventueel anderen vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden die je hebt over het bestellen bij Videnca.

klik dan hier om direct contact met ons op te nemen>>