Over ons

Bij Videnca geloven we dat e-commerce de toekomst is en we zijn vastbesloten om daarin een verschil te maken. We zijn een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van hoogwaardige producten tegen een eerlijke prijs. Maar we zijn ook veel meer dan dat. We zijn een bedrijf dat zich richt op duurzaamheid, ethisch ondernemen, en de beste service bieden voor 100% klanttevredenheid.

We werken samen met leveranciers die dezelfde waarden delen als wij. We willen dat onze klanten weten dat de producten die ze bij ons kopen de beste kwaliteit/prijs in verhouding zijn . We zijn ons ervan bewust dat de wereld verandert en dat we allemaal verantwoordelijk zijn voor het behoud van de planeet. Hierdoor kiezen wij ook bewust voor duurzame mogelijkheden.

Bij Videnca hechten we ook veel waarde aan de veiligheid en privacy van onze klanten. We begrijpen dat het kopen van producten online riskant kan zijn, en daarom hebben we ons beveiligingssysteem op de juiste manier ingericht. We zorgen ervoor dat de gegevens van onze klanten veilig zijn en niet kunnen worden misbruikt.

Maar we begrijpen ook dat het aanbieden van hoogwaardige producten en het waarborgen van veiligheid en privacy niet genoeg is. We moeten ervoor zorgen dat onze klanten de beste service krijgen. Bij Videnca doen we er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. We willen dat ze zich gehoord voelen en weten dat ze bij ons terecht kunnen met eventuele vragen of klachten.

Onze klantenservice is daarom een belangrijk onderdeel van onze missie. We willen dat onze klanten weten dat ze niet alleen een product bij ons kopen, maar ook een service. We geloven dat als we onze klanten op de juiste manier behandelen, ze bij ons terugkomen en ons aanbevelen bij hun vrienden en familie.

Bij Videnca willen we een positieve impact hebben op de wereld en de samenleving. We zijn ons ervan bewust dat kleine veranderingen een grote impact kunnen hebben en daarom hebben we ons assortiment uitgebreid en kiezen we ook bewust voor duurzame producten en verpakkingen. We willen onze klanten aanmoedigen om bewuster te leven en te consumeren en een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen.

Onze missie is om een verschil te maken in de wereld van e-commerce en om onze klanten hoogwaardige producten te bieden tegen een eerlijke prijs. We zijn toegewijd aan duurzaamheid, ethisch ondernemen, privacy en veiligheid, en de beste service bieden. Bij Videnca geloven we dat we een verschil kunnen maken en dat we een positieve impact kunnen hebben op de wereld om ons heen.